Karta

That’s Wonderful AB

Sockerbruket

414 51 Göteborg

+46 (0) 733 793936

hey@thatswonderful.se

Säg hej

Våra områden

Stärka varumärken

Det talas om mediebrus, kommunikationslösningar, surr och strategier. I slutändan handlar det om resultat; att ert företag ska öka sin försäljning, att era affärsrelationer ska utvecklas och att företagets anställda ska må bra. Det är det viktigaste. Ibland kan allt prat om hur man ska nå fram göra att det är svårt att verkligen höra.

That’s Wonderful ger er möjligheten att nå dit genom lyckade möten. Oavsett om det gäller en kick off eller företagsfest för anställda, en marknadsaktivitet eller ett kundevent. Med ett stort engagemang och mycket kreativitet skapar vi den perfekta plattformen för att ert företag ska utvecklas i den riktning ni önskar. Det handlar helt enkelt om att lyssna till vart ni vill nå och om ordning och reda. Genom detaljerade checklistor, goda kontakter och ett proffsigt genomförande ser vi till att allt är omhändertaget. Så att ni kan slappna av och få ut det bästa av mötet.

Festa till det

Det finns mycket att fira. Det kan handla om 60-årskalas, jubileum, firmafest, studentmottagning eller julfest.

Genom att lyssna till era önskemål skapar That’s Wonderful en minnesvärd fest för er och era gäster. Vi erbjuder er möjligheter ni inte visste fanns och vi ser till att er fest blir omtalad långt efter att den är slut.

Vi hjälper er med allt från att sätta samman den perfekta menyn och ta fram inbjudningar, till att hitta den bästa festlokalen och de trevligaste värdarna. Ni kanske önskar en annorlunda bordsdukning, musikunderhållning, hitta trevliga övernattningsmöjligheter, eller skapa ett unikt tema för er fest. Berätta om era önskemål och vad ni vill fira så ser vi till att ta fram ett arrangemang som uppfyller era förväntningar. Det finns inga begränsningar.

Höja modegraden

Eventföretaget That’s Wonderful ger ert varumärke möjligheten att verkligen visa sig från sin bästa sida.

Med många års erfarenhet i modell- och modebranschen kan vi skapa den perfekta modevisningen eller företagseventet för ert varumärke. Idéerna är oändliga och kontakterna i branschen är många.

Stylister och make up-artister, scenbyggare och dekoratörer, modeller och koreografer, ljus & ljud är bara några av de komponenter som krävs för att skapa en exklusiv visning eller imponerande modeevent. Vi ser till att föra er samman med de bästa leverantörerna inom varje område för att lyfta fram och förstärka ert varumärkes image.